Sodankylä

Rivitalo tuhoutui tulipalossa purkukuntoon Sodankylässä, asukkaille järjestettiin tilapäismajoitus kunnan ja Vapepan avulla

Olli Miettunen
Rivitalo tuhoutui tulipalossa purkukuntoon Sodankylässä, asukkaille järjestettiin tilapäismajoitus kunnan ja Vapepan avulla

Pelastuslaitos sai sammutus- ja purkutyöt päätökseen keskiviikkoiltana. Palopaikka tulee päivystävän palomestarin mukaan höyryämään vielä jonkin aikaa.

Niina Niemelä

Neljän huoneiston rivitalo tuhoutui tulipalossa Sodankylän Karjalammentiellä. Pelastuslaitos sai paikalla sammutus- ja raivaustyöt päätökseen keskiviikkoiltana.

Palon syttymissyystä ei ole toistaiseksi tietoa. Pelastuslaitoksen väki huomasi palon, kun he olivat menossa lounaalle vähän puolen päivän jälkeen. Rivitalosta nousi jo silloin runsaasti tummaa savua, joka näkyi viereiselle Nelostielle, kertoo päivystävä palomestari Jussi Hannukari.

Rivitalo jäi sammutus- ja raivaustöiden jälkeen vielä pystyyn, mutta se on käytännössä purkukunnossa.

–Jouduimme käyttämään palopesäkkeiden etsinnässä ja sammutuksessa myös tukkikouraa. Talo on kappaleina, Hannukari sanoo.

Rivitalon kaikki huoneistot olivat asuttuja, mutta niissä ei ollut palon syttyessä ketään paikalla. Palossa ei tullut henkilövahinkoja. Asukkaat saivat apua ja tilapäismajoituksen kunnan ja Vapepan avulla.

Palopaikka sijaitsee Sodankylän keskustan pohjoispuolella.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös