Liikenne

Rekka liukasteli ojaan Sallassa – auto saatiin nostettua tielle illalla

Jussi Leinonen
Liukkaat tiet aiheuttavat nyt ongelmia ympäri Lappia. Sallassa raskas ajoneuvo ajautui ojaan puolenpäivän aikaan. (Arkistokuva)

Liukkaat tiet aiheuttavat nyt ongelmia ympäri Lappia. Sallassa raskas ajoneuvo ajautui ojaan puolenpäivän aikaan. (Arkistokuva)

Anne Torvinen

Rekka liukasteli ojaan puolenpäivän aikaan tiellä 9481 Sallassa. Tie oli heti ojaan suistumisen jälkeen hetken aikaa suljettuna liikenteeltä tapahtumapaikalla Niskalan ja Hautajärven välillä.

Rekkaa alettiin nostamaan takaisin tielle kello 15.30 aikaan. Nostotyön takia tie on suljettuna liikenteeltä hetken aikaa. Nostotyö haittasi muuta liikennettä pitkälle iltaan.

Rekka saatiin nostettua takaisin tielle kello 21 aikaan illalla.

Uutinen päivitetty 31.10.2018 klo 15.56: Tie on suljettuna liikenteeltä nostotyön vuoksi.

Päivitys 31.10.2018 klo 21.50: Rekka on saatu nostettua takaisin tielle.

Lähetä kuva Lapin Kansaan Whatsappilla, p. 040 620 5784, tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lapinkansa.fi.


Kommentit (1)

  • Autokuski

    Kuivalle tielle kylvetään suolaa ja yöllä tulee jäätävää sadetta, eikä hiekoitus autoja missää. 4 tie (suomen pääväylä) yöllä poikki ruikassa ja raskaskalusto odotti 2 tuntia että pääsee eteenpäin. Jos tämmöinen tavallinen ihminen tietää 2 päivää ennen että tulee pahakeli, miksei kunnossapito tiedä suolaa kylvetään ja väärään aikaan.jossain mättää ja pahasti…..

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös