Liikenne

Liikenneonnettomuus Ylitorniolla – henkilöauto suistui tieltä katolleen

Veli-Jukka Mustajärvi

Anne Torvinen

Henkilöauto suistui katolleen tien pientareelle Tornion Karungin ja Ylitornion Kainuunkylän välillä tiellä 21 kello 14 jälkeen torstaina. Tarkempi paikka on Poikkilahden kohdalla.

Autossa oli onnettomuushetkellä kuljettaja ja yksi matkustaja. Kumpikaan ei loukkaantunut.

Uutista päivitetty 14.3. klo 20 lisätiedoilla.

Olitko paikalla?

Lähetä kuva tai video: WhatsApp-sovelluksella numeroon 044 794 9806, sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lapinkansa.fi tai tämän lomakkeen kautta. Lähetettyjä kuvia ja videoita voidaan käyttää uutisoinnin yhteydessä.

Kuvaathan hyvien tapojen mukaisesti. Muista, että onnettomuuspaikalla ei saa häiritä viranomaisten tai pelastajien työtä tai avunsaantia.

Tilaa Lapin Kansan uutiskirje tästä .


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös