Rovaniemi

Lämpölaitos vaurioitui pahoin tulipalossa Rovaniemen Hirvaalla

Jouni Porsanger

Anna Leinonen

Rovaniemen Hirvaalla sijaitseva lämpölaitos tuhoutui pahoin tulipalossa torstaiaamuna, kerrotaan Lapin pelastuslaitokselta.

– Mittavat vahingot on jo tapahtunut, sanoo päivystävä palomestari Niko Autti.

Kukaan ei ole loukkaantunut palossa.

Rakennus on kooltaan noin 80 neliötä. Lämpölaitoksen raaka-aineena käytetään biopolttoainetta.

Hälytys palosta tuli noin 7.20. Autti arvioi kello 8:n jälkeen, että sammutus- ja jälkiraivaustyöt jatkuvat ainakin muutaman tunnin ajan. Paikalle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Tilaa Lapin Kansan uutiskirje tästä .


Kommentit (3)

  • Moskvich

    Näinpä tekee. Kannattaako tehä ite, vai olisiko parempi jättää valmistajavastuu muille? Maalämpö olisi vaivaton ratkaisu tai öljylämmitys. Hakkeen kanssa on niin vaivalloista ja sivistymätöntä värkkäämistä.

  • ELite

    JukkaPoika on kätevä käsistään ja nikkaroi uuden entistä ehomman tilalle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös