Podcast

Erikoispodcast: Kuinka monta ihmistä Lapin Kansassa on töissä? Onko Lapin Kansassa valeuutisia? Mistä Lapin Kansan tiedot ovat peräisin?

Osa Lapin Kansan ja Uuden Rovaniemen toimituksesta keväällä 2018.

Osa Lapin Kansan ja Uuden Rovaniemen toimituksesta keväällä 2018.

Kuinka monta ihmistä Lapin Kansassa on töissä? Onko Lapin Kansassa valeuutisia? Onko Lapin Kansan tekeminen kivaa? Mistä Lapin Kansan tiedot ovat peräisin?

Miksi Lapin Kansaa kannattaa lukea?

Kaikkiin näihin ja muutamiin muuhunkin kysymykseen vastaamme tässä Sanomalehtiviikko -podcastissämme. Mukana päätoimittaja Antti Kokkonen ja uutispäälliköt Anitta Salmi ja Taru Salo

Podcastin toimittaa verkkotuottaja Eero Leppänen.

Kysymyksiä meille ovat esittäneet muun muassa Jesse Ikäheimo, Aino Vesterlund, Satu Kosola, Veeti Sieppi, Sanni Niemi, Joni Hyvönen ja Miro Kynsijärvi.

Kuuntele podcast tästä:

Kaikki Lapin Kansan podcastit voit kuunnella tästä:

Tilaa Lapin Kansan uutiskirje tästä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös