Mainos

Lapin ur­hei­lu­gaa­la palaa jälleen – ”On hienoa saada Lapin ur­hei­lu­seu­rat ja yh­teis­työ­kump­pa­nit saman katon alle Kemiin”

Lapin urheilugaala palaa jälleen tammikuussa 2019. Tällä kertaa urheiluväen juhlaa juhlistetaan Kemissä kaupungin 150. juhlavuotena.

Lapin urheilugaala järjestettiin ensimmäistä kertaa vuoden alussa, jolloin paikan päälle kokoontui yli 300 urheilun ja liikunnan ystävää Rovaniemelle. Arvokas ja tapahtumarikas juhla sai paljon kiitosta järjestelyistä ja vastaanotto ylitti monien tulijoiden odotukset.

Maakunnallinen tapahtuma kokoaa jälleen liikunnan väkeä laaja-alaisesti saman katon alle, kun gaala järjestetään rakenteilla olevassa ympärivuotisessa Kemin lumilinnassa lauantaina 12. tammikuuta 2019. Iltatilaisuudessa palkitaan vuoden parhaat lappilaiset urheilijat ja urheilutoimijat.

– Tapahtuman tavoitteena on nostaa liikunnan ja urheilun arvoa, arvostusta sekä yhtenäistää ja kehittää lappilaista liikuntaa ja urheilua, summaa Lapin Liikunnan toiminnanjohtaja Maarit Toivola .

Jo viime gaalassa urheiluseurat ympäri Lapin läänin olivat edustettuina kattavasti ja tavoitteena on päästä samaan myös vuonna 2019. Palloseura Kemi Kingsin tuore toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen kertoo kemiläisen seuran olevan mukana ehdottomasti jälleen tänäkin vuonna.

– Näen urheilugaalan erittäin hyvänä tilaisuutena tavata ja morjenstaa muiden seurojen ja lajien edustajia. Taustahenkilöt pääsevät keskustelemaan keskenään ja vaihtamaan ajatuksia, sekä urheilijat näkemään toisiaan, kertoo Ruhanen, joka on työskennellyt yli 15 vuoden ajan urheilugenressä.

– Maakunnalliset urheilugaalat ovat mielestäni hyväksi alueelle, sillä eihän kaikilla ole mahdollisuutta lähteä Helsinkiin valtakunnalliseen urheilugaalaan. Näin saamme myös lähiverkostot ja tekijät, lähiseurat ja yhteistyökumppanit saman katon alle, toteaa Ruhanen.

 

Jarkko Ruhanen on työskennellyt yli 15 vuotta urheilun maailmassa. ”Yhteinen nimittäjä kaikille urheilutoimijoille on intohimo ja tunteet tekemistä kohtaan. Jokaiselta löytyy ylpeyttä omaa lajia, mutta vastavuoroisesti myös muita lajeja kohtaan.”
Jarkko Ruhanen on työskennellyt yli 15 vuotta urheilun maailmassa. ”Yhteinen nimittäjä kaikille urheilutoimijoille on intohimo ja tunteet tekemistä kohtaan. Jokaiselta löytyy ylpeyttä omaa lajia, mutta vastavuoroisesti myös muita lajeja kohtaan.”

Seuratoiminnan kehittämistä matkan aikana

Lapin urheilugaalan tavoitteena on tavoittaa jälleen mahdollisimman moni urheiluseura ympäri Lapin läänin. Vaikka välimatkat voivat olla osalle pitkiä, on PS Kemi Kingsin toimitusjohtajalla pari ässää hihassa, miten seuran toimijat ja urheilijat voivat matkustusajan hyödyntää.

– Pohjoisen alueen joukkueille matkustaminen on tuttua hommaa jo pelaamisen kannalta. Jos Lapin urheilugaalaan reissaa kauempaa, kannattaa matka hyödyntää koko seuraväen kanssa. Vähän niin kuin luokkaretkelle lähtisi, huikkaa Ruhanen ehdotuksena.

– Matkan aikana voi suunnitella tulevan toimintakauden asioita ja hyödyntää tällainen reissu seuratoiminnan kehittämiseen. Myös ajatusten vaihto muiden seuratoimijoiden kanssa on rikkaus ja tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

PS Kemi Kingsille juhlan aihetta on ensi vuonna entisestään, sillä seura juhlistaa 20. juhlavuottansa. Samana vuonna myös Kemin kaupunki täyttää pyöreitä: 150 vuotta tarkalleen.

– Isoin syy, miksi haluamme olla mukana, on urheilu. Meidän ympärillä on valtava määrä osaamista ja innostuneisuutta muiden lajien ja seurojen keskuudessa. On hienoa päästä pitämään juhlailta omalla kylällä sidosryhmien ja yhteistyökumppaniemme kanssa, toteaa Ruhanen hymyillen.

Urheiluväki paiskii töitä läpi vuoden, joten mikä olisikaan parempi aika juhlistaa edellisen vuoden onnistumisia kuin heti vuoden alussa.

– Muistellaan hieman menneitä ja lähdetään uuteen vuoteen yhdessä. Tervetuloa Kemiin tammikuussa!

INFO

Lapin urheilugaala

Lisätietoja ja illalliskorttien tilaukset: 040 1662063, toimisto@lapinliikunta.fi tai https://www.lapinliikunta.com/seura/lapin-urheilugaala/

Varmista paikkasi tilaamalla illalliskortti ennakkoon 31.10.18 mennessä hintaan 60 euroa, illalliskortin normaalihinta 65 euroa 21.12.2018 mennessä.