lautapelit: Etsi kar­tal­ta mur­haa­ja, tai syötä kis­san­pen­tu­ja – pukin kont­tiin voi löytää mui­ta­kin lau­ta­pe­le­jä kuin vanhoja klas­si­koi­ta

leikkipuisto: Se­vet­ti­jär­ven lapset saivat äkäisen nä­köi­sen jou­lu­lah­jan koulun pihalle

Mainos : Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Lapin Kansan joulun ti­laus­tar­jouk­siin tästä.

Tilaajille

Lapin lää­kä­rit hiih­to­han­gil­le ha­lua­vil­le: Matkoja Lappiin olisi nyt syytä välttää – etenkin jos ei mat­kus­ta omalla autolla omalle mökille

Suomi on jo rajoittanut voimakkaasti kokoontumisia ja liikkumista. Olisi ristiriitaista, jos tämä ei koskisi myös matkailua Lappiin, näkee infektioylilääkäri.

Satunnaisia matkailijoita kulki Saariselän väylillä ja Kaunispään rinteillä torstaina. Kuvaushetkellä oli inhottava ilma.
Satunnaisia matkailijoita kulki Saariselän väylillä ja Kaunispään rinteillä torstaina. Kuvaushetkellä oli inhottava ilma.
Kuva: Olli Miettunen

Lapissa on runsaasti eteläsuomalaisia matkailijoita. Moni lisäksi vielä suunnittelee tulevansa pohjoiseen laskettelemaan tai hiihtelemään keväthangille.

Useiden lappilaisten lääkäreiden mielestä eteläsuomalaisten ei kuitenkaan tulisi nyt rynnätä lomalle Lappiin – ei ainakaan ilman omaa autoa ja mökkiä.