Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Lapin am­mat­ti­kor­kea­kou­lun ha­ki­ja­mää­rä kasvoi 34 pro­sent­tia viime vuo­des­ta

Ensisijaisia hakijoita Lapin ammattikorkeakouluun oli lähes 600 enemmän kuin vuosi sitten.

Lapin ammattikorkeakoulun hakijamäärä kasvoi ennätykselliset 34 prosenttia viime vuodesta. Erityisesti monimuotoiset opiskelutavat ja ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot olivat suosittuja.

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku päättyi 1. huhtikuuta. Ensisijaisia hakijoita Lapin ammattikorkeakouluun oli lähes 600 enemmän kuin vuosi sitten. Kun yhteishaun kaikki hakutoivesijat otetaan huomioon, merkittiin jokin Lapin ammattikorkean koulutusohjelma yhteishakulomakkeille yli 7 060 kertaa, mikä on yli 2 000 enemmän kuin viime vuonna.

Eniten nousua oli ylemmissä AMK-tutkinnoissa (YAMK), joiden hakijamäärä liki kaksinkertaistui. Lapin ammattikorkeassa käynnistyy ensi syksynä yhdeksän YAMK-tutkinto-ohjelmaa, eli saman verran kuin vuotta aiemmin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.