Mainos

Lak­ka­pään ra­ken­ta­ja- ja re­mont­ti­myyn­ti auttaa niin lattian pin­ta­ma­te­riaa­lien kuin ul­ko­maa­lin sä­vyn­kin va­lin­nois­sa

Rauta- ja maatalouskaupasta tunnettu perheyritys Lakkapää tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita rakentamisen ja sisustamisen saralla.

-

Tapetit, maalit ja lattiat. Katot, ovet ja ikkunat.

Nämä ja paljon muita tuotteita rakentamiseen ja remontointiin löytyvät paikalliselta Lakkapäältä – kaikki saman katon alta.

– Kun asiakas saapuu meille, hänellä on usein tarve löytää esimerkiksi tietty tapetti- tai lattiamalli. Jos myymälästä ei löydy tätä haluttua mallia, niin ei huolta! Voimme tilata sen asiakkaalle helposti toimittajalta välitysmyyntinä. Ei ole vielä kertaakaan käynyt niin, että emme olisi löytäneet sopivaa tuotetta, huikkaa hymyillen Minna Rautiainen, Tornion Lakkapään rakentaja-remonttimyyjä.

Yritys toimii kivijalkaliikkeissään Oulussa, Rovaniemellä ja Torniossa, mutta myös sen sähköisessä liikkeessä, verkkokaupassa. Jos tuotteista nousee kysymyksiä, ovat Lakkapään ammattitaitoiset rakentaja-remonttimyyjät apuna aina ilomielin.

– Verkkokaupassa on lisäksi chat-palvelu, jota kautta vastaamme asiakkaiden kysymyksiin.

Rakentaja-remonttimyyjä Minna Rautiaisella lähtee Lakkapäällä 10. vuosi.
Rakentaja-remonttimyyjä Minna Rautiaisella lähtee Lakkapäällä 10. vuosi.

Henkilökohtainen palvelu

Minna Rautiaisella lähtee Lakkapäällä kymmenes vuosi, mistä suurimman osan hän on työskennellyt sisustuspuolella. Työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan ja yksikään päivä ei ole rakentaja-remonttimyyjällä samanlainen. Työn mielenkiintoisimpia puolia ovat kuitenkin asiakaskohtaamiset niin liikkeen puolella kuin kotikäynneillä.

– Monestikaan asiakkaalla ei välttämättä ole kokonaiskuvaa remontista tai he eivät tiedä, mitä mahdollisuuksia loppujen lopuksi on. Pystymme jo heti projektin alussa havainnollistamaan heille eri materiaalivaihtoehtoja ja pohtimaan niiden eroja, kertoo Rautiainen ja vinkkaa perään:

– Jos asiakkaalla on esimerkiksi pieniä lapsia, kannattaa miettiä, millainen lattian tulisi olla, että se kestää mahdollisimman pitkään.

-

Edut rakentajille

Kun Lakkapään rakentaja-remonttimyynnin tiimi puhaltaa yhteen hiileen, tarkoittaa tämä samalla helppoutta ja sujuvuutta asiakkaan suuntaan: myyjät ovat perillä eri vaiheista alusta loppuun saakka ja he osaavat ehdottaa oikeaan aikaan eri tuotteita, oli kyseessä sitten listat tai massat. Samalla he myös pystyvät miettimään sopivat ratkaisut asiakkaan budjetin mukaan.

– Harvemmin rakentajalla on ylimääräistä rahaa käytössään, joten monet ottavat rahoituksen pankkilainan tueksi. Lakkapää pystyy tarjoamaan myös edullisia rahoitusvaihtoehtoja, kuten 6 kk korottoman lainan, toteaa Rautiainen.

– Asiakas voi myös saada kotitalousvähennystä kotitalous- ja remonttitöistä. Tämä kannattaa laittaa korvan taakse, jos remontti on tulossa.

Rakentaja-remonttimyyjät Aino Hyöppinen ja Minna Rautiainen auttavat mielellään myös ulkomaalin valinnassa. Ammattitaitoisten myyjien avulla tuoteviidakosta on helppo löytää juuri se oikea tuote. Lakkapäältä löytyy todella kattava valikoima niin Teknoksen- kuin Coloriankin maaleja. Sokevan laadukkaat maalausvälineet varmistavat maalausprojektin onnistumisen.
Rakentaja-remonttimyyjät Aino Hyöppinen ja Minna Rautiainen auttavat mielellään myös ulkomaalin valinnassa. Ammattitaitoisten myyjien avulla tuoteviidakosta on helppo löytää juuri se oikea tuote. Lakkapäältä löytyy todella kattava valikoima niin Teknoksen- kuin Coloriankin maaleja. Sokevan laadukkaat maalausvälineet varmistavat maalausprojektin onnistumisen.

Rahoitusvaihtoehtojen lisäksi rakentajia ja remontoijia auttaa Lakkapään verkkokauppa, josta löytyy sama valikoima kuin liikkeissä. Tilauksia voi tehdä vaikka keskellä yötä.

Kuljetuspuoli on myös hyvin hoidossa, sillä Lakkapään lähialuekuljetuspalveluiden avulla saadaan asiakkaalle kuljetettua tontille tavarat jokaisena arkipäivänä. Muualle Lappiin saamme toimitettua tavarat parin päivän kuluessa, joten tälle palvelulle on ollut paljon kysyntää. Rahdit kulkevat vaikka Utsjoelle asti, huomauttaa Rautiainen.

Kivijalkaliikkeiden lähialueella tavaran voi saada jopa samalle päivälle, sillä pakettiautot kulkevat jokaisena arkipäivänä. Asiakas voi lainata myös peräkärryä veloituksetta. Jos ylimääräisiä avaamattomia tuotteita jää remontista, voi ne palauttaa takaisin liikkeeseen.

Rakentaja- ja remonttiasiakkaana voit saada tuotteet valmiiksi kerättynä, teit tilauksesi verkkokaupan kautta tai puhelimitse. Tuotteet kerätään valmiiksi ja voit noutaa ne myymälästä.

– Olemme lisänneet valikoimaa ja varastomääriä, jotta pystymme palvelemaan mahdollisimman hyvin rakentajia ja remontoijia. Lakkapää ei ole pelkästään rautakauppa, vaan meiltä löytyy korkeatasoinen rakentaja-remonttipalvelu. Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta. Muualle ei edes tarvitse mennä, toteaa Rautiainen hymyillen.

Lakkapää

Tutustu Lakkapään tuotteisiin verkkokaupassa: www.lakkapaa.com

Seuraa somessa:

Kysy lisää rakentaja- ja remonttimyynnistä:

Minna Rautiainen

+358 10 7557 241

+358 40 5530 633

minna.rautiainen@lakkapaa.com