pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Lajin kasvu ro­va­nie­me­läi­sen tai­to­luis­te­lun ta­voit­tee­na – ”Pe­rus­tat ovat kun­nos­sa”

Rovaniemen Taitoluistelijat on rakentanut pohjia kestävälle ja menestyvälle taitoluistelutoiminnalle jo vuosia. Lähempänä seuran perustamisvuotta (2004) aloittaneet luistelijat kolkuttelevat tänä päivänä SM-tason portteja, mikä osaltaan kertoo rovaniemeläisseuran kehittyneestä ja pitkäjänteisestä työstä.

–Voidaan sanoa perustojen olevan nyt siltä osin kunnossa, että voimme lähteä tulevaisuudessa kasvattamaan luistelijoita systemaattisesti ihan pienestä pitäen. Vanhemmat ikäluokat ovat totta kai kehittyneet tässä seuran mukana, mutta etenemispolku ei heillä ole varmasti ollut niin ideaali tai selkeä, mitä se on tuleville luistelijoille, yksinluistelun päävalmentaja Anu Piltonen toteaa.

RoiTan puheenjohtaja Antti Hietakankaan mukaan kehitysaskeleet pienelle seuralle olisivat olleet yksin mahdottomat ottaa, mutta yhteisvoimin toimintaa on saatu kehitettyä tavoitellulle tasolle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.