Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Lä­hiö­ker­ros­ta­lon ylimmän ker­rok­sen toi­mis­tos­ta tuli unel­ma­ko­ti – tau­lu­jen sijaan voi ihailla kan­sal­lis­mai­se­maa ik­ku­nois­ta

Liike- ja toimistotiloja muutetaan nyt asunnoiksi. Mia Ahlström ja Mikko Myhrman remontoivat kodin ainutlaatuisen 1950-luvun kerrostalon kattohuoneistoon, jossa toimi alun perin näköalakahvila.

Hissi kuljetti presidentti Urho Kekkosen vieraineen ylimpään kerrokseen, ja seuralaiset odottivat heitä alhaalla. Samoin lehtimiehet, sillä portaiden kautta tie oli tukossa.

Vielä viimeinen silmäys 11-kerroksisen tornitalon kahvilakerroksesta, ja kierros oli päättynyt.

Näin kirjoitti sanomalehti Uusi Suomi 23. elokuuta vuonna 1956, kun presidentti Kekkonen vei Neuvostoliiton korkeimman neuvoston puhemiehistön puheenjohtajan Kliment Voroshilovin ihastelemaan maisemaa valtiovierailun yhteydessä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.