Kuun­te­le Pal­lo­raa­ti: Onko nuo­ris­sa tu­le­vai­suus? RoPSin ju­nio­reis­ta on nou­se­mas­sa monta lu­paus­ta

Palloraati
Palloraati
Kuva: Lapin Kansa

Lapin Kansan Palloraati palaa jälleen ääneen muutaman viikon tauon jälkeen. Pelaamatta on enää yksi kierros, mutta kausi saadaan päätökseen vasta vajaan parin viikon kuluttua maajoukkuetauon takia.

Rovaniemen Palloseura varmisti sarjapaikan ennen viimeistä kierrosta voittamalla SJK:n.

RoPSin pelaajisto menee ensi kaudeksi uusiksi. Kuinka monen pelaajan jäähyväiset nähtiin Keskuskentällä viime sunnuntaina?

Edustusjoukkueen kausi on ollut pettymys, mutta seuran farmijoukkueen kausi Kakkosessa oli onnistunut. RoPSin B-nuoret pelaavat puolestaan viimeisellä kierroksella SM-mitalista. Joukkueessa pelaa useita nuorten maajoukkuerinkeihin kuuluvia pelaajia.

Palloraati käy tässä jaksossa läpi seuran tulevaisuuden näkymiä. Löytyykö junioreista tulevaisuuden runkopelaajia edustusjoukkueeseen?


RoPSilla ei ole viimeisellä kierroksella enää panosta, mutta Mestaruussarjassa riittää pelattavaa vielä yllin kyllin.

Veikkausliigan mestari ratkeaa päätöskierroksella Turussa, missä kohtaavat FC Inter ja Kuopion Palloseura. Tilanne on jännittävä, sillä ottelun voittamalla FC Inter juhlii mestaruutta. KuPSille riittää mestaruuteen tasapeli.

Myös pronssin kohtalo ratkeaa viimeisellä kierroksella. Siitä taistelevat FC Honka ja Ilves, jotka ovat tasapisteissä. FC Honka kohtaa päätöskierroksella IFK Mariehamnin ja Ilves puolestaan HJK:n. 

Sarjan häntäpäässä putoajan ja karsijan kohtalo sinetöityi toiseksi viimeisellä kierroksella. Vaasan Palloseura putoaa Ykköseen ja KPV joutuu liigakarsintoihin.

Palloraati käy läpi sekä Mestaruussarjan että Haastajasarjan tilanteet ennen kauden huipennusta.

Studiossa Lapin Kansan urheilutoimituksen esimies Kari Pyykkö, toimittaja Mikko Kinisjärvi ja vakiovieras Janne Turunen.

Kuuntele aiemmat Palloraadit tästä: