Kuun­te­le Pal­lo­raa­ti: Ilon­ai­heet ovat olleet vä­his­sä, RoPSin pelit jat­ku­vat run­ko­sar­jan jälkeen haas­ta­ja­sar­jas­sa – Onko RoPS vaa­ras­sa joutua lii­ga­kar­sin­toi­hin?

RoPSin kannattajien ilonaiheet ovat olleet vähissä tällä kaudella. RoPS on pisteiden valossa Veikkausliigan toiseksi huonoin kotijoukkue.
RoPSin kannattajien ilonaiheet ovat olleet vähissä tällä kaudella. RoPS on pisteiden valossa Veikkausliigan toiseksi huonoin kotijoukkue.
Kuva: Jussi Leinonen

Lapin Kansan Palloraati palaa taas ääneen ja suurennuslasin alla on Rovaniemen Palloseuran viime aikojen otteet pelikentällä ja sen ulkopuolella.

RoPSilla on kaksi ottelua runkosarjasta jäljellä ja Palloraati käy läpi ketkä pelaajat ovat onnistuneet ja ketkä pelanneet alle tasonsa.

Palloraati analysoi myös rovaniemeläisjoukkueen onnistumiset ja epäonnistumiset pelillisten asioiden osalta.

RoPSin pelit jatkuvat runkosarjan jälkeen alaloppusarjassa, eli haastajasarjassa. Onko RoPS vaarassa joutua karsintoihin viime aikaisten peliesitysten perusteella? Onko jopa suora putoaminen mahdollista?

Studiossa keskustelua isännöi Lapin Kansan toimittaja Mikko Kinisjärvi ja vakiovieraana on Janne Turunen. Palloraadissa vierailee Lapin Kansan jalkapalloasiantuntija Markku Saukko.

Kuuntele Palloraati:

Aiemmat Palloraadit löydät täältä:

Voit kuunnella ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Spotifystä.

Voit kuunnella ja tilata Lapin Kansan kaikki podcastit myös Apple Podcasteistä.

Löydät kaikki Podcastit myös täältä:

https://www.lapinkansa.fi/aihe/podcast/