Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kou­lu­lais­ten vii­mei­nen lo­ma­vii­kon­lop­pu sujui Me­ri-La­pin alueel­la rau­hal­li­ses­ti – Po­lii­sia työl­lis­ti­vät sen sijaan ai­kui­set

Meri-Lapin poliisilla oli kiireinen viikonloppu. Viimeistä vapaata kesälomaviikonloppuaan viettäneet koululaiset osasivat poliisin mukaan käyttäytyä fiksusti. Heidän osaltaan häiriökäyttäytymistä tai hälytyksiä ei tullut.

Poliisi kertoo, että sen sijaan aikuisempaan ikään ehtineet ihmiset aiheuttivat tutkintatoimija ja kiinniottoja läpi viikonlopun.

Tervolassa kuljettaja suistui autollaan lauantaina ulos tieltä. Hänet toimitettiin verikokeisiin. Poliisi toimitti verikokeisiin myös Torniossa moottoritien kaiteeseen autollaan suistuneen kuljettajan. Kemissä poliisi otti kiinni kolme huumausaineen vaikutuksen alaisena ajanutta kuskia.

Eriasteiset pahoinpitelyt työllistivät poliisia myös Ylitorniolla, Keminmaassa, Kemissä ja Tervolassa. Useassa tapauksessa poliisi toimitti kuulusteltavan rauhoittumaan poliisin säilöön.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello kolmen aikaan Kemissä Eteläntien ja Peurasaarentien risteyksessä polkupyöräilijä jäi auton töytäisemäksi, kun oli ylittämässä Peurasaarentien risteystä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi