hotellihankkeet: Inariin on suun­nit­teil­la uusi luk­sus­ho­tel­li Juu­tuan­joen rantaan

kolumni: Milloin verinen his­to­ria muuttuu mu­ka­vak­si sa­duk­si?

Lapin Kansa live: Arctic Volley ja Pölkky Kuusamo koh­taa­vat har­joi­tus­ot­te­lus­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kou­lu­lai­sel­ta: Kaikki skeit­ta­maan

Skeittaaminen on hauska, taitoa ja tasapainoa kehittävä harrastus. Vaaroja toki on, varsinkin opetteluvaiheessa on helppo loukata itsensä. Monesti vanhemmat kieltävät skeittaamisen siksi, mutta antavat silti lapsen pelata jalkapalloa, salibandya tai lentopalloa, joissa tapahtuu eniten tapaturmia.

Skeittaaminen on kohtuullisen helppo ja halpa tapa viettää vapaa-aikaa yksin tai ystävien kanssa. Aluksi voi ostaa halvemman skeittilaudan, jos ei ole varma, onko skeittaaminen mieluisa juttu. Turvavarusteet ovat suositeltavat ainakin harjoitteluvaiheessa. Skeitata voit ulkona asfaltilla, ulkorampeilla tai skeittipuistossa tai -hallissa. Skeitatessa kannattaa olla kovat ja tasapohjaiset kengät. Niillä on helpompi hypätä laudan päälle ja opetella uudet temput.

Jokaikinen voi oppia skeittaamaan, jos vain jaksaa yrittää ja on kärsivällisyyttä. Kaikkialla ei ole skeittihalleja tai -ramppeja, mutta asfaltillakin voi opetella vaikka mitä. keittaajia olisi todennäköisesti enemmän, jos sitä ei kiellettäisi niin monessa paikassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.