Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ko­ti­seu­ra­kun­ta auttaa, kuun­te­lee ja pal­ve­lee

Ihmiset kaipaavat yhä enemmän toista ihmistä, yhteistä tekemistä, mutta ennen kaikkea turvallisuudentunnetta, varmuutta siitä, että on olemassa jotain pysyvää. Yksi vuosituhansia, monissa kriiseissä ja sodissa kestänyt instituutio on ollut ja on edelleen kirkko. Kirkko ja seurakunta tukevat ihmistä erityisesti kriisiaikana.

Seurakuntatyön ja kirkkomme arvo ja arvostus ovat korostuneet viime aikoina enemmän kuin koskaan. Korona-ajan tuomat ongelmat, kuten työttömyys, eristyksen tuoma yksinäisyys ja pelko, talousvaikeudet ja läheisten sairastuminen ja jopa menettäminen ovat koetelleet kaikkia. Myös sota ja sen tuoma pelko on saanut ihmisiä kääntymään yhä enemmän kohti pysyviä arvoja. Kirkko on järjestänyt keräyksiä, ruoka-avustustuksia ja muuta diakonia-apua sodan uhreille, maahanmuuttajille ja myös apua tarvitseville suomalaisille.

Rovaniemen upean kirkon lisäksi seurakunnassamme on 12 kaunista kappelia, joissa järjestetään seurakunnan tilaisuuksia ympäri vuoden.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.