Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Pohjois-Ruotsi: Mal­mi­ra­ta aukeaa kuu­kau­sien katkon jälkeen

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ko­ti­seu­ra­kun­ta auttaa, kuun­te­lee ja pal­ve­lee

Ihmiset kaipaavat yhä enemmän toista ihmistä, yhteistä tekemistä, mutta ennen kaikkea turvallisuudentunnetta, varmuutta siitä, että on olemassa jotain pysyvää. Yksi vuosituhansia, monissa kriiseissä ja sodissa kestänyt instituutio on ollut ja on edelleen kirkko. Kirkko ja seurakunta tukevat ihmistä erityisesti kriisiaikana.

Seurakuntatyön ja kirkkomme arvo ja arvostus ovat korostuneet viime aikoina enemmän kuin koskaan. Korona-ajan tuomat ongelmat, kuten työttömyys, eristyksen tuoma yksinäisyys ja pelko, talousvaikeudet ja läheisten sairastuminen ja jopa menettäminen ovat koetelleet kaikkia. Myös sota ja sen tuoma pelko on saanut ihmisiä kääntymään yhä enemmän kohti pysyviä arvoja. Kirkko on järjestänyt keräyksiä, ruoka-avustustuksia ja muuta diakonia-apua sodan uhreille, maahanmuuttajille ja myös apua tarvitseville suomalaisille.

Rovaniemen upean kirkon lisäksi seurakunnassamme on 12 kaunista kappelia, joissa järjestetään seurakunnan tilaisuuksia ympäri vuoden.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi