Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Tilaajille

Ko­ti­mai­set mat­kai­li­jat ki­rit­ti­vät Ro­va­nie­men mat­kai­lu­ti­las­to­ja

Rovaniemen matkailu kasvoi marraskuussa kotimaisten matkailijoiden kautta. Rekisteröityjä yöpymisiä oli yhteensä 64 000, josta kasvua oli kotimaisten matkailijoiden osuudessa. Kotimaisia matkailijoita yöpyi Rovaniemellä lähes 26 000, eli 16 prosenttia edellisvuotta enemmän.

Ulkomaisten matkailijoiden osuus yöpymisistä sen sijaan laski marraskuussa kolme prosenttia, yöpymisiä oli lähes 38 000. Yhteensä yöpymisten määrä kasvoi näin ollen neljä prosenttia.

Ulkomaisista matkailijoista eniten yöpymisiä kirjattiin kiinalaisille (3500 yöpymistä) , sen jälkeen briteille (1300 yötä).

Vuoden alusta katsottuna yöpymisten määrä on Rovaniemellä noin 12 prosentin kasvussa. Kotimaisten yöpymisten määrä oli tammi-marraskuun välisenä aikana 240 000 (+16,9 %) ja ulkomaalaisten 363 000 (+9,2 %).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.