Rikokset

Oulun seksuaalirikosvyyhden viimeiset tuomiot: Käräjäoikeus tuomitsi kaksi miestä vuosien mittaiseen vankeuteen

Vesa Joensuu
Oulun käräjäoikeus antoi viimeiset tuomiot törkeässä seksuaalirikosvyyhdessä.

Oulun käräjäoikeus antoi viimeiset tuomiot törkeässä seksuaalirikosvyyhdessä.

Anna Leinonen

Oulun käräjäoikeus on antanut viimeiset tuomiot Oulussa viime talvena julki tulleessa törkeässä seksuaalirikosvyyhdessä.

Oikeus tuomitsi vuonna 1995 syntyneen Abdo Ibrahim Ahmedin neljän vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, törkeästä raiskauksesta sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Vuonna 1993 syntynyt Qayssar Mohsin Sbahi Aldhulaiei tuomittiin puolestaan neljän vuoden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, törkeästä raiskauksesta sekä pahoinpitelystä.

Lisäksi kumpikin tuomittu määrättiin maksamaan usean tuhannen euron korvaukset uhrille.

Rikokset olivat tapahtuneen viime vuoden kesä–lokakuussa.

Perjantaina annettujen tuomioiden myötä käräjäoikeus on antanut kyseisessä vyyhdessä kaikkiaan kahdeksan tuomiota. Kaikissa tapauksissa on ollut kyse törkeistä lapseen kohdistuneista seksuaalirikoksista, ja uhrina on ollut sama, tapahtumahetkellä 12–13-vuotias lapsi.


Kommentit (1)

  • Arnesti

    Paljonko on vuosiksi vankilaan, jos ensikertalaisen vähennykset otetaan huomioon?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös