somehitti: Maa­gi­set si­vel­ti­men vedot – Elsi Tau­riai­sen video sai rä­jäh­tä­vän suo­sion, yht­äk­kiä seu­raa­jia olikin reilun tu­han­nen sijaan 126 000

Onnettomuus: Hen­ki­lö­au­to suistui tieltä veteen Ra­nual­la – kul­jet­ta­ja me­neh­tyi on­net­to­muu­des­sa

Pääkirjoitus: KOK päästää hyök­käys­so­taa käyvän Venäjän ur­hei­li­jat ke­sä­olym­pia­lai­siin tietyin ehdoin – päätös on pöy­ris­tyt­tä­vä, mutta lin­jas­sa kor­rup­toi­tu­neen jär­jes­tön edus­ta­mien arvojen kanssa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ko­ro­na-ai­ka­na di­gi­tai­to­jen mer­ki­tys ko­ros­tuu – Vuoden va­paaeh­toi­nen: "Jos äly­lait­tei­ta ei osaa käyt­tää, se ei ole merkki tyh­myy­des­tä, vaan siitä, ettei ole ope­tel­lut"

Lea Grönlund on Vuoden vapaaehtoinen, jonka kalenterin korona tyhjensi hetkessä. Onneksi ikäihmisiä voi opastaa älylaitteiden ja internetin käyttöön etäkokousalusta Zoomin kautta.

Lea Grönlund kuvaa kasveja kännykällä. Kännykkäkuvia voi lähettää ystäville postikorttisovelluksella, hän vinkkaa.
Lea Grönlund kuvaa kasveja kännykällä. Kännykkäkuvia voi lähettää ystäville postikorttisovelluksella, hän vinkkaa.

Aluksi Lea Grönlund piti merkinnät kännykän kalenterissaan. Hämmästytti. Toukokuun loppuun asti täpötäysi kalenteri pursusi harrastuksia ja tapahtumia: Enter ry:n älykännykkäkoulutuksia, vapaaehtoistyötä Helsingin Mikaelin seurakunnassa, konsertteja ja kuntosalikäyntejä.

– Sitten päätin, että jos nämä kerran eivät toteudu, otetaan pois, hän toteaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita