Matkailu: Vaa­ral­li­siin paik­koi­hin py­sä­köi­dyt tu­ris­ti­bus­sit ja vuok­ra-au­tot kuu­men­ta­vat tun­tei­ta Ro­va­nie­mel­lä, poliisi vetoaa kul­jet­ta­jien vas­tuu­seen

Onnettomuudet: SVT: Kii­ru­nas­sa et­si­tään ka­don­nut­ta kelk­kai­li­jaa

lumivyöry: NRK: Nuori nor­ja­lais­mies kuoli lu­mi­vyö­rys­sä Nor­jas­sa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kom­buc­ha­val­mis­ta­ja Nokkos Company osti ro­va­nie­me­läi­sen Arctic War­riors -yhtiön – yri­tys­kau­pal­la var­mis­te­taan raa­ka-ai­nei­den saanti muo­ti­juo­man val­mis­tuk­seen

Nokkosesta muotijuma kombuchaa valmistava Nokkos Company on ostanut rovaniemeläisen luonnon raaka-aineita keräävän ja jalostavan Arctic Warriors -yhtiön.

Yrityskauppa mahdollistaa lappilaisille pienviljelijöille ja villiyrttien kerääjille entistä enemmän työtä ja toimeentuloa, sillä Narkauksen kylällä Rovaniemen lähellä toimivalla Arctic Warriorsilla on kerääjiä ja sopimusviljelijöitä eri puolilla Lappia.

Arctic Warriors on Nokkos Companylle tuttu kumppani. Mahdollisuus yrityskauppaan avautui vuonna 2019 perustetun elintarvikeyhtiön kasvuunsa saaman rahoituksen myötä. Yrityskaupan tarkoituksena on varmistaa Nokkos Companyn raaka-aineiden saanti tuotteidensa valmistamiseen.

Vuonna 2014 perustettu Arctic Warriors on ollut Lapissa alansa edelläkävijä, ja se on saanutkin muun muassa K-Ruoka Awardsien vuoden 2017 lähituottaja -palkinnon sekä Vuoden innovatiivisin maaseutuyritys 2015 -palkinnon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.