Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Kolme miestä tuo­mit­tiin pitkiin van­keus­ran­gais­tuk­siin tör­keäs­tä lap­sen­rais­kauk­ses­ta Oulussa – uhrille an­net­tiin rahaa ja ma­ri­hua­naa

Oulun käräjäoikeus on tuominnut tänään tiistaina kolme miestä törkeästä lapsenraiskauksesta useiden vuosien mittaisiin vankeusrangaistuksiin.

Törkeästä lapsenraiskauksesta tuomitaan se, joka syyllistyy törkeään raiskaukseen ja samalla törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Tekoaikaan 30-vuotias Osamah Ibrahim Habeeb Al Yasari, 24-vuotias Abdulrahman Bash ja 24-vuotias Othman Ghadif Khalaf syyllistyivät käräjäoikeuden mukaan vuoden 2021 marraskuussa Oulussa lapsenraiskaukseen siten, että he olivat sukupuoliyhteydessä kuuttatoista vuotta nuoremman lapsen kanssa.

Oikeuden mukaan tuomitut käyttivät hyväksi uhrin humalasta johtuvaa avutonta tilaa. Uhri oli kykenemätön puolustamaan itseään tai ilmaisemaan tahtoaan humalatilan vuoksi.

Sukupuoliyhteydet olivat suojaamattomia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.