ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Kolarin ter­veys­kes­kuk­ses­sa työs­ken­nel­leet ker­to­vat: "Sain potkut, kun kri­ti­soin etä­pal­ve­lui­hin siir­ty­mis­tä" – myös alue­hal­lin­to­vi­ras­to on huo­maut­ta­nut työ­olois­ta

Kolarin terveyskeskuksessa työskennelleet kertovat, että terveyskeskusta johdetaan autoritäärisesti, eikä kritiikkiä suvaita. Sairaanhoidon opiskelijaa ei neuvottu ja hoitovirheistä liikkui huhuja.

Hoitajat kertovat huonosta kohtelusta
Kuva: Miku Huttunen

Kolarissa työskennelleiden hoitoalan ammattilaisten mukaan terveyskeskusta ei johdeta asiallisesti. Tätä juttua varten on haastateltu seitsemää Kolarin terveyskeskuksessa työskennellyttä.

Useat heistä luonnehtivat terveyskeskuksen poliklinikan rakennemuutosta radikaaliksi. Se osui erityisesti hoitajiin ja digitaidoiltaan puutteellisiin potilaisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.