Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kodin Terra il­moit­ti lo­pet­ta­van­sa, mutta Lak­ka­pää aikoo ra­ken­taa Ro­va­nie­mel­le mil­joo­nien eurojen rau­ta­kau­pan

J&J Lakkapää oy aikoo rakentaa Rovaniemen Teollisuustielle uuden rakennustarvike- ja konemyymälän. Kyseessä on iso investointi, sillä rakentamisen arvioidaan maksavan kaikkiaan 11,85 miljoonaa euroa.

Toimitusjohtaja Jukka Lakkapään mukaan investointia on suunniteltu jo jonkin aikaa, sillä yrityksen nykyinen Rovaniemen myymälä piha-alueineen on tarpeisiin nähden liian pieni ja epäkäytännöllinen.

– Haemme toimivuutta ja tehokkuutta varsinkin logistiikkaan. Liikennettä myymälän ympärillä on paljon, kun tavaraa tuodaan ja viedään, Lakkapää sanoo.

Myymälän yhteyteen rakennetaan myös laajat varastotilat sekä varastopiha-alue, joten tilantarve on suuri, kaikkiaan noin 7,5 hehtaaria.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.