Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Urheilu: Suo­ma­lai­seen ju­do­val­men­nuk­seen le­veäm­mät hartiat – ro­va­nie­me­läi­nen Tuomo Seik­ku­la on yksi liiton nuorten val­men­ta­jis­ta

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kil­pis­jär­vel­le avataan uusi puu­ra­ken­tei­nen de­sign-ho­tel­li

Santa’s Hotels -hotelliketju laajentaa majoitusvalikoimaansa Kilpisjärvellä, kertoo Santa's Hotels tiedotteessaan. Hotelliketju avaa uuden design-hotelli Santa's Hotel Rakan Kilpisjärvelle helmikuussa 2023.

Rakassa on 42 hotellihuonetta sekä 200-paikkainen ravintola. Ravintolan erikoisuus on maan sisään rakennettu viini- ja säilökellari. Uudet rakennukset sijoittuvat olemassa olevien Santa’s Chalets Rakan huoneistojen ja Saana-tunturin väliin.

Hotellin suunnittelu on saanut inspiraation ympäröivästä erämaasta.

– Santa’s Hotel Rakka vastaa tarpeeseen laadukkaasta ja erottautuvasta majoitusvaihtoehdosta Kilpisjärvellä. Puurakenteinen design-hotelli täydentää erinomaisesti nykyistä Kilpisjärven kohdettamme. Korkeatasoisilla lomahuoneistoillamme on riittänyt ympärivuotista kysyntää niin kotimaisten kuin kansainvälisten matkailijoidenkin keskuudessa, taustoittaa Santa’s Hotels -ketjun kehitysjohtaja Susanne Hulbekkmo tiedotteessa.

Vajaan 8 miljoonan euron hotelli-investointi on saanut Pohjois-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskukselta myönteisen rahoituspäätöksen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.