Mainos

Kiin­nos­tai­si­ko työ huip­pu­tii­mis­sä? Me­ri-La­pin kun­ta­pal­ve­lut etsii työ­yh­tei­söön­sä kokkeja ja ra­vit­se­mis­työn­te­ki­jöi­tä

Meri-Lapin kuntapalvelut etsii uusia ruokapalvelualan työntekijöitä innostavaan työyhteisöön.

"Tarjoamme monipuolisen työn osaavien työkavereiden kanssa mukavassa työyhteisössä."
"Tarjoamme monipuolisen työn osaavien työkavereiden kanssa mukavassa työyhteisössä."

Oletko kokki tai ravitsemistyöntekijä ja etsit mahdollisesti uutta työpaikkaa? Älä katso kauemmas, sillä Meri-Lapin kuntapalvelut tarjoaa kiinnostavan ja mahdollisesti pitkäaikaisenkin työsuhteen sen eri toimipisteistä.

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset valmistus- tai palvelukeittiön toiminnot. Uudet työntekijät pääsevät ottamaan osaa päiväkodin, koulun tai sairaalan keittiön arkeen ja ruokapalvelun sujuvuuteen. Työaika vaihtelee toimipisteen mukaan, ja työergonomiaan kiinnitetään erityisen tarkasti huomiota.

– Työntekijöiltämme odotamme ahkeruutta, huolellisuutta ja palveluasennetta sekä asiakkaitamme että toisia työyhteisön jäseniä kohtaan. Etsimillämme henkilöillä on oltava suoritettuna ruokapalvelualan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus, sekä hygieniapassi. Työkokemus on eduksi mutta ei välttämättömyys, ruokapalvelupäällikkö Tarja Rousu kertoo.

– Positiivinen asenne on tärkeintä ja halu kehittää itseään sekä työyhteisöään. Myös hyvä suomen kielen taito vaaditaan.

Uudenaikainen julkinen organisaatio

Meri-Lapin kuntapalvelut on Kemin kaupungin, Keminmaan kunnan, Simon kunnan ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin vuonna 2008 perustama organisaatio. Yritys tuottaa omistajien ruokapalvelut noin 80 alan ammattilaisen voimin yli 20 toimipisteellä Tornio-Simo välillä. Yritys valmistaa keskimäärin 5500 ruoka-annosta per päivä.

– Olemme alan edelläkävijänä sertifioineet toimintamme ISO9001 laatujärjestelmän, ISO14001 ympäristöjärjestelmän, sekä OHSAS18001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän mukaisesti. Nämä ovat merkittäviä asioita pienelle organisaatiolle, toimitusjohtaja Aulis Martikainen esittelee.

Meri-Lapin kuntapalvelut on tehnyt myös kyselyitä eri toimipisteissään tavoitteena parantaa ruokapalveluita keräämänsä tiedon pohjalta.

– Ei ole järkevää tehdä ruokaa roskiin. Saamamme palautteen pohjalta muutimme ruokalistoja ja saimme paljon hyvää palautetta lopputuloksesta. Ruokailijat arvostivat etenkin sitä, että heidän toiveensa otettiin huomioon, Rousu kertoo.

– Myös hävikkiruoan vähenemisen eteen olemme tehneet paljon töitä.

Kilpailukykyinen palkkataso

Meri-Lapin kuntapalvelut tarjoaa monipuolisen työn osaavien työkavereiden kanssa upeassa työyhteisössä. Palkkauksessa ja muissa palvelussuhteen ehdoissa yritys noudattaa KVTES:iä. Lisäksi etuuksina työntekijä saa työvaatteet ja -kengät sekä kulttuurisetelit.

– Työsopimukset ovat aluksi määräaikaisia, mutta sopivan henkilön löydyttyä tarjoamme myös mahdollisuutta toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vuodesta 2010 alkaen olemme vakinaistaneet 30 määräaikaista työntekijäämme, Rousu toteaa.

– Tervetuloa meille töihin! Jos kysymyksiä ilmenee, voi minuun olla rohkeasti yhteydessä, Rousu huikkaa lopuksi.

Hae nyt!

Voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse tarja.rousu@mlkp.fi tai postitse osoitteeseen: Meri-Lapin kuntapalvelut, Sairaalakatu 2 2.krs, 94100 Kemi.

Lisätietoja antaa ruokapalvelupäällikkö Tarja Rousu p. 050 563 5470, tarja.rousu@mlkp.fi