Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Kesän lä­he­ne­mi­seen ta­ka­pak­kia: Vii­kon­lo­puk­si ja al­ku­vii­kok­si Lappiin luvassa lu­mi­sa­tei­ta

Pihalle mahdollisesti viritetyt kesäkalusteet ja trampoliinit ehtivät saada vielä lumikerroksen päälleen. Lappiin on lähipäivien aikana luvassa lumisateita, sateet voivat paikoin olla sakeitakin.

Lauantain vastainen yö on Ilmatieteen laitoksen ennusteiden mukaan kylmä kautta koko Lapin, pakkanen laskee monin paikoin viiteen asteeseen. Etelä-Lapissa, kuten Ranualla ja Posiolla voi lauantaiaamuna maassa olla jo uutta lunta, mutta sade ei jatku lauantaina pidempään.

Sankimmat lumisateet alkavat Keski-Lapissa sunnuntaina, esimerkiksi Kittilässä, Muoniossa, Kolarissa ja Pellossa sateet tulevat lumena, itään päin mentäessä sateet muuttuvat vetisemmiksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.