Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ke­ra­mii­kan koko kirjoon pääsee tu­tus­tu­maan Ko­run­din poik­keuk­sel­li­ses­sa näyt­te­lys­sä

Jos luulit jotain tietäväsi keramiikasta, niin takuulla yllätyt Rovaniemen taidemuseon näyttelyssä. Vain materiaali yhdistää Äärellä-näyttelyn fantastisia ja pelkistettyjä teoksia.

Päivi Rintaniemen Flamma II (vas) , Sakari Kannoston Raiders of the Coursed Earth sekä Kristina Riskan Someofus ensimmäisessä salissa.
Päivi Rintaniemen Flamma II (vas) , Sakari Kannoston Raiders of the Coursed Earth sekä Kristina Riskan Someofus ensimmäisessä salissa.
Kuva: Pekka Aho

Hetken pitää totutella keramiikan särkemiseen. Sellaiseen törmää heti aluksi. Muotoilija ja kuvanveistäjä Pekka Paikkarin mustavalkoinen videoteos ottaa tulijan vastaan Korundin toisessa kerroksessa. Siinä näyttelijä murskaa yhdellä iskulla säpäleiksi Paikkarin suuritöisen ja kookkaan keramiikkateoksen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.