pääkirjoitus: Suomi juhlii 106. it­se­näi­syys­päi­vään­sä en­sim­mäi­sen kerran puo­lus­tus­liit­to Naton jä­se­ne­nä – sul­je­tun itä­ra­jan takaa on turha odo­tel­la korkean tason on­nit­te­lu­ja

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kemin Työväen Ui­ma­rei­den Toni Lip­po­sen ta­pah­tu­ma­rik­kaan viikon oh­jel­mas­sa oli ins­sia­jo, kahdet yli­op­pi­las­kir­joi­tuk­set ja 11 ki­sa­start­tia

Kemin Työväen Uimareiden Toni Lipponen,18, nousi tyytyväisin mielin altaasta, kun takana oli viimeinen 11:stä startista KemTU:n viikonvaihteen Tatti-uinneissa.

Kisoihin huipentui tapahtumarikas viikko. Maanantaina nuorimies lunasti inssiajossa ajokortin ja sen jälkeen oli kahtena päivänä ensimmäiset ylioppilaskirjoitukset pitkän matematiikan ja kemian merkeissä.

– Siinä tuli istuttua 15 tuntia salissa. Ihan hyvin kirjoitusten aloitus meni. Nyt kun viikon urakka on takana, niin on todella helpottunut olo, huokasi Lipponen, joka kilpaili edellisviikonvaihteessa Oulussa.

Lipponen aloitti syksyllä kolmannen lukiovuotensa.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa