kolumni: Eikö ka­las­tus­la­ki olekaan kai­kil­le sama? Kysymys on nyt ajan­koh­tai­sem­pi kuin koskaan

Podcast: Kar­va­lak­ki­do­ku­ment­ti osa 6: Kuk­ko­lan­kos­ki näyt­tää, mitä elävä jo­ki­kult­tuu­ri voi ih­mi­sel­le merkitä – Heik­ki­län tai­tei­li­ja­vel­jek­set ker­to­vat elä­mäs­tä Väy­län­var­rel­la

Tilaajille

Ke­mi­jär­vi avaa Lapin ke­sä­ra­vi­kau­den sun­nun­tai­na

Kemijärven ravit sunnuntaina 12.6 kello 14. Kemijärven Peurakangas aloittaa sunnuntaina Lapin kesäravikauden. Ohjelmassa on kymmenen hyvää lähtöä ja monta mielenkiintoista, Lapin kamaralla ensiesiintymisen tekevää hevosta. Mainita voi ainakin viime kaudella uransa kolmella upealla voitolla aloittaneen Juhani Väätämöisen valmentaman M.T. Puccinin ja paikallisen Ulla Alaluusuan tallista aloittavan 10,1-aikaisen kanadalaisori Simsalabimin.

Toto4-varma:

Turno di Azzurra (lähtö 6/10, T4-3) saa vastaansa juuri viimemainitun, mutta luotan silti Ari Aatsingin valmennettavan varmaksi. Ori on tehnyt hyviä esityksiä paljon tätä kovemmissa porukoissa ja valmentaja on tyytyväinen suojattiinsa. Takamatkalta tulee toki kierrettävää, mutta uskon Jarmo Saarelan löytävän tutulle ajokilleen sopivan reissutuksen, jonka jälkeen lopussa kiitos seisoo.