Jälkipuinti: Ranua ei saanut pandoja mat­kai­lun ve­to­nau­loik­si, mikä oli lopulta onni

Kolumni: Ruot­sa­lais­nei­ti auttoi ym­mär­tä­mään pa­rem­min ko­ti­kau­pun­kia­ni Ro­va­nie­meä

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kei­häs­val­men­ta­ja Leo Pusa luot­ta­vai­se­na suo­jat­tin­sa Lassi Ete­lä­ta­lon heit­to­kun­nos­ta – finaali hei­te­tään tänään

Etelätalo ylsi karsinnassa uransa toiseksi parhaaseen tulokseen. Olympiafinaali alkaa Suomen aikaa kello 14.

Keihäänheiton todellinen kultasormivalmentaja Leo Pusa, 74, onnistui jälleen kerran melkoisessa tempussa, kun hänen valmentamansa Lassi Etelätalo selviytyi ainoana suomalaisena keihäänheiton olympialaisten lauantaina heitettävään miesten loppukilpailuun.

Etelätalo kiskaisi karsinnassa uransa toiseksi parhaan tuloksen 84,50 ja hätyytteli omaa ennätystään, joka on lukemissa 84,98.

– Lassilla on kaikki mahdollisuudet tehdä henkilökohtainen ennätystulos finaalissa, kunhan vain olosuhteet ovat siihen otolliset. Jos esimerkiksi sataa, se vaikeuttaa kovien tulosten tekemistä, Pusa sanoo.

– Minusta se, että onnistunut karsintatulos syntyi heti ensimmäisellä heitolla, kertoo siitä, että nyt on kunnonajoitus Lassilla kohdillaan ja itseluottamus korkealla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.