Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Kei­häs­hir­mu Vetter jättää MM-kil­pai­lut väliin ol­ka­pää­vam­man vuoksi

Berliini

Keihäänheiton Saksan ennätysmies Johannes Vetter ei osallistu ensi viikolla Yhdysvalloissa alkaviin yleisurheilun MM-kilpailuihin. Saksan yleisurheiluliitto kertoi asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan.

Vetter ei osallistunut Berliinissä järjestettyihin kansallisiin mestaruuskilpailuihin olkapäävamman vuoksi eikä lähde Yhdysvaltoihin leikittelemään terveydellään. MM-mitaleista kisataan Eugenessa 15.–24. heinäkuuta. Elokuussa 29-vuotiaalla urheilijalla on mahdollisuus heittää arvokilpailumitaleista kotimaassaan, kun EM-kilpailut järjestetään Münchenissä.

Vetter on vuoden 2017 maailmanmestari ja 2019 MM-pronssimitalisti. Hän heitti ennätyksensä 97,76 syyskuussa 2020 ja jäi alle metrin Tshekin Jan Zeleznyn maailmanennätyksestä 98,48. Zelezny kiskaisi mahtikaarensa vuonna 1996.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.