Lakko alkaa:: Tänään alkava lakko su­pis­taa hiih­to­kes­kus­ten au­ki­olo­ai­ko­ja ja sulkee osan rin­teis­tä – lakon pii­ris­sä hissit ja vä­li­ne­vuok­raa­mot

Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa päivän luukku tästä

Tilaajille

Kar­sin­taan hio­mis­ta ja toi­vot­ta­vas­ti maa­le­ja­kin – Huuh­ka­jat palaa juh­la­ke­sän jälkeen ken­täl­le

Wales-maaottelu antaa uusillekin paikkoja näyttöihin.

Helsinki

Historiallinen ensimmäinen arvoturnaus on jo päälle parin kuukauden takaista historiaa, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue suuntaa kohti tulevia haasteita. Tiiviin syksyn avaa tiukka koitos, kun seitsemän illan aikana Huuhkajat takoo kolme peliä. Niistä ensimmäisenä on Wales-maaottelu keskiviikkoiltana Olympiastadionilla.

Huuhkajien tavoin kesän EM-lopputurnauksessa mukana ollut ja Suomen lailla yhden pelin voittanut, mutta porrasta ylemmäs eli neljännesvälieriin edennyt Wales valmistaa suomalaiset niihin kahteen tosipeliin eli MM-karsintavääntöihin Kazakstania (lauantaina Helsingissä) ja Ranskaa (ensi tiistaina Lyonissa) vastaan. Päävalmentaja Markku Kanervalle ottelu on tärkeä vaihe seitsemän ottelun karsintasyksyyn.

– Mukava saada taas joukkue yhteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.