Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Ka­na­das­sa al­ka­mas­sa juuri jän­nit­tä­vä ää­nes­tys­päi­vä: Justin Trudeau joutuu tiu­koil­le par­la­ment­ti­vaa­leis­sa

Kasvojen värjääminen vuosikymmeniä sitten mustaksi ja muut skandaalit ovat nakertaneet pääministerin suosiota. Maanantain vaaleissa konservatiivit haastavat hänen liberaalipuolueensa.

Kanadan pääministeri Justin Trudeau, 47, ei vielä vuosi sitten olisi voinut kuvitella, että vaalivoiton tavoittelu tämänpäiväisissä parlamenttivaaleissa tuottaisi näin suurta tuskaa.

Neljä vuotta sitten Trudeau, entisen pääministerin Pierre Trudeaun poika, nousi takaa-ajajan asemasta vaalivoittoon luvaten uusien tuulien alkavan puhaltaa Kanadassa.

Hän on laillistanut kannabiksen viihdekäytön ja vetänyt tukiohjelman avulla 278 000 lasta pois köyhyydestä. Kauniskasvoisen ja nuorekkaan Trudeaun kuherruskuukautta julkisuudessa kesti peräti kolme vuotta.

Hänestä saattaa kuitenkin tulla 80 vuoteen ensimmäinen istuva pääministeri, joka ensimmäisen kauden jälkeen menettää paikkansa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.