Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Ju­nio­ri­kiek­koi­li­ja kuoli saa­tuaan kiekon rin­taan­sa Ve­nä­jäl­lä

Pietari
-

Nuori juniorijääkiekkoilija kuoli saatuaan kiekon rintaansa Venäjällä torstaina, kerrotaan SKA Pietari - jääkiekkojoukkueen verkkosivuilla. Vuonna 2008 syntynyt pelaaja sai osuman kiekosta joukkueen harjoituksissa.

Joukkueen lääkärit auttoivat välittömästi pelaajaa ja soittivat ambulanssin. Uhria yritettiin elvyttää, hänen sydämensä saatiin käyntiin ja hänet vietiin sairaalaan, mutta poikaa ei silti pystytty pelastamaan, vaan hän menehtyi saamiinsa vammoihin.

SKA:n edustusjoukkueen päävalmentaja Roman Rotenberg kommentoi tapausta järkyttyneenä Telegram-tilillään, kertoo Helsingin Sanomat.

– Tämä traaginen uutinen on ollut shokki meille kaikille. En nukkunut yöllä lainkaan ajatellessani poikaa. On vaikeaa löytää sanoja kuvaamaan tätä surua ja kipua, jonka koko seura ja akatemia kokevat, hän kirjoitti.

Joukkua kertoo tekevänsä sisäisen tutkinnan kaikista tapahtuman olosuhteista. HS:n mukaan kuolemantapaus johtaa myös viranomaistutkintaan.