Ju­han­nus­her­kut gril­la­taan hel­pos­ti var­taas­sa – Kokeile tänä jussina ca­jun-kat­ka­ra­pu­ja, vaah­te­ra­sii­rap­pi­loh­ta tai sie­ni-pe­ru­na­var­tai­ta

Pujota tikkuun cajun-maustettuja katkarapuja ja dijon-vaahterasiirappilohta. Mehevät sieni-perunavartaat sopivat lihan ja kalan lisukkeeksi. Poimi tästä maistuvat reseptit neljään erilaiseen varrasherkkuun.

Lohi sopii erinomaisesti grillattavaksi, sillä se pysyy mehevänä rasvaisuutensa vuoksi. Grillaa lohi kuumalla grillillä, mutta älä ylikypsennä, jotta lohi ei mene kuivaksi. Myös jättikatkaravuille riittää nopea grillaus. Kanan kanssa pitää olla tarkkana, että liha on grillattu kokonaan kypsäksi.

Varmista tasainen kypsyminen leikkaamalla palaset samankokoisiksi. Pieneksi pilkotut palat kypsyvät grillissä nopeammin. Vartaiden kääntäminen grillissä on helpompaa, jos lävistää raaka-aineet kahdella tikulla.