Koronarajoitukset: Ko­ro­na­mi­nis­te­ri­työ­ryh­mä pidensi ruo­ka­ra­vin­to­loi­den au­ki­olo­ai­ko­ja kol­mel­la tun­nil­la – mi­nis­te­reil­lä haluja jatkaa ra­joi­tus­ten ke­ven­tä­mis­tä myös esi­mer­kik­si teat­te­reis­sa ja kun­to­sa­leil­la

Tilaajille

Juha Seppälä jälleen häi­rin­tä­epäi­lyn kes­kiös­sä: Työ­suo­je­lu­vi­ran­omai­nen tutkii, onko Ro­va­nie­men Ke­hi­tyk­sen toi­mi­tus­joh­ta­ja kiu­san­nut alais­taan

Viisi vuotta sitten Pohjois-Suomen aluehallintovirastolta tuli langettava päätös. Toimitusjohtaja Juha Seppälä oli kohdellut alaistaan epäasiallisesti. Nyt Seppälää epäillään jälleen häirinnästä.

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto (avi) selvittää mahdollista työntekijän epäasiallista kohtelua Rovaniemen Kehitys Oy:ssä.

Yksi yhtiön työntekijöistä on tehnyt aville valvontapyynnön, jonka mukaan yhtiön toimitusjohtaja Juha Seppälä on kohdellut häntä epäasiallisesti. Työntekijän mukaan Seppälä on kommunikoinut ilkeästi ja vihjailevasti, puhunut työntekijästä väheksyvästi ja pilkkaavasti ja vaikeuttanut jatkuvasti hänen työntekoaan.