Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Jounin Kauppa ja ou­lu­lai­nen K-Ci­ty­mar­ket ve­det­tiin mukaan ää­ri­oi­keis­ton mai­nok­seen – ”Olihan se jär­ky­tys, koska emme missään nimessä ole tuom­moi­ses­sa mukana”

Oulun Raksilan K-Citymarket ja Kolarin Äkäslompolossa sijaitseva Jounin Kauppa vedettiin mukaan äärioikeiston tapahtumailmoitukseen.

Kummankin kaupan logo koristaa itsenäisyyspäivänä Oulussa järjestettävän tapahtuman mainosta.

Tapahtuman järjestäjä on mainoksen mukaan Suomen kansa ensin –puolue. Tapahtuman tukijana on katupartioporukka Soldier’s of Odin. Suojelupoliisi on aiemmin kertonut, että porukalla on muun muassa näyttänyt olevan kytköksiä uusnatseihin.

Raksilan K-Citymarketin kauppias Marja Hentilä kertoo, että kauppa ei ole missään nimessä mukana tapahtumassa. Hän irtisanoutuu mainoksesta ja tapahtumasta täysin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita