Kolumni: Ro­va­nie­men kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen pitää estää ve­ro­va­ro­jen kaap­paus lait­ta­mal­la kylien säätiö ruotuun

Sää: Lapissa vii­kos­ta on tulossa märkä ja ma­ta­la­pai­nei­nen – "Paras mah­dol­li­suus lumi- ja rän­tä­sa­tee­seen on Kä­si­var­res­sa"

Pääkirjoitus: Ou­to­kum­mun bio­kok­si- ja -me­taa­ni­lai­tos tarjoaa in­ves­toin­ti­mah­dol­li­suuk­sia muil­le­kin yri­tyk­sil­le – te­räs­yh­tiö on saa­vut­ta­mas­sa pääs­tö­ta­voit­teen­sa

Pääkirjoitus
Tilaajille

Jouluna ar­vos­te­taan pe­rin­tei­tä. Tavat muut­tu­vat, mutta muutos ei ole nopea

Ajat muuttuvat, mutta moni haluaa pitää vanhoista tavoista kiinni ja palata hetkeksi lapsuuden jouluun. Se on helppo ymmärtää.

Keski-ikään ehtineet britit leikkivät Konttisen puistossa Rovaniemellä lumisotaa seitsemän jälkeen aamulla. Yksi matkailijoista potkii isoa koivua saadakseen puun oksille kasaantuneet lumet putoamaan niskaansa. Muita naurattaa. Töihin kulkevan kaupunkilaisen mieleen tulevat joululaulun sanat: ”Vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään”.

Tarjonnan ei näköjään tarvitse olla järin ihmeellistä, että Lappiin jouluksi saapuneet matkailijat viihtyvät. Tärkeintä näyttää olevan lumi ja kaamos.