Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Joonas Ahola suun­nis­ti nel­jän­nek­si maail­man­cu­pis­sa

Suunnistuksen maailmancupin toinen kierros jatkui Ruotsin Idressä keskimatkan kilpailulla. Keskimatkan radalla oli vaihtelevia suunnistustehtäviä, sillä puolivälissä suunnistettiin avotunturissa ja muutoin radalla oli hyvin vaativia rinnerasteja.

Miesten kilpailussa monet ennakkosuosikit tekivät rinnerasteille isoja virheitä, ja voittoon nousi riittävän tasapainoisen suunnistuksen tehnyt Sveitsin Joey Hadorn. Daniel Hubmann täydensi sveitsiläisten menestystä kakkostilalla vain 3 sekuntia Hadornia hitaampana, ja kolmanneksi suunnisti Ruotsin Simon Hector.

Suomalaismiehillä keskimatka sujui vauhdikkaasti, ja parhaimpana Joonas Ahola suunnisti upeasti neljänneksi, vain 42 sekuntia voittajalle jääden. Keskimatkan kilpailu oli Aholan uralla vasta toinen startti maailmancupissa ja heti komealla pistepotilla.

– Tulos oli tänään yli odotusten, vaikka tiesinkin olevani hyvässä kunnossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.