Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Kolumni
Tilaajille

Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Olin lapsena ja nuorena reilusti ylipainoinen. Vartaloni koko oli tuolloin läsnä jokapäiväisessä elämässäni.

Totuin siihen, että kehoni saattoi kirvoittaa kaduilla naurunremakan säestämiä ”läski”-huutoja tai uimahallissa pitkiä, halveksuvan hymyn värittämiä katseita. Lääkärillä käydessäni ylipainooni kiinnitettiin huomiota joka kerta, vaikka painolla ei olisi ollut mitään tekemistä vaivani kanssa. Lääke kaikkiin vaivoihin oli selkeä ja aina sama: laihduta.

Eräällä lähisukulaisellani oli myös tapana huomauttaa avoimesti, miten paljon olin lihonut ja miten ikävältä vartaloni hänen mielestään näytti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.