Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Jo­kai­sel­la oikeus aja­tel­la työ­uraan­sa

Tytti Pernu pohdiskeli (LK 5.1.) YTK:n käynnissä olevaa mainoskampanjaa, jossa muistutamme, että YTK on olemassa kaikille, joita oman onnensa työstäminen kiinnostaa.

Haluamme oikaista kirjoituksessa mainittua harhakäsitystä siitä, että työttömyyskassa tarjoaisi jotain muuta palvelua kuin ansioturvaa. Näin ei ole, vaan työttömyyskassan tehtävä on nimenomaan työttömyysturvan maksaminen. Toisaalta ammattiliitot eivät maksa työttömyysturvaa, mikä on edelleen valitettavan yleinen harhaluulo.

YTK on kokonaisuus, joka koostuu kahdesta eri organisaatiosta. YTK Työttömyyskassa on työttömyyskassa, josta jäsen saa työttömyysturvalain mukaisen ansioturvan. Työttömyyskassa on jäsentensä suosiossa ja he myös suosittelevat YTK:ta ystävilleen ja läheisilleen. Erityisesti tämän vuoksi YTK Työttömyyskassa on kasvanut joka vuosi koko olemassaolonsa ajan.

YTK-yhteisöön kuuluu kassan lisäksi YTK Työelämä ry, joka on perustettu tarjoamaan jäsenistölle edullista lakipalvelua, työelämässä tarvittavia vakuutuksia sekä palveluita, joiden ensisijainen tarkoitus on auttaa ihmistä pysymään työssä tai pääsemään sinne takaisin työttömyyden sattuessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.