Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Jesper Poh­jo­lai­sen kul­ta­ket­ju jatkui Le­vil­lä: "Kausi pelkkää posia"

Suurpujottelun jälkeen mestaria kutsuu Santahamina. Turo Torvinen taipui toisella kierroksella SM-hopealle.

19-vuotias hyvinkääläinen Jesper Pohjolainen on kurvaillut talven ykkösmitalirohmuksi alppihiihdon SM-kisoissa. Kultaketju jatkui keskiviikkona Kittilän Levillä, missä Pohjolainen nappasi miesten pujottelun SM-kullan ennen rovaniemeläistä Turo Torvista.

Pohjolainen aloitti kultajahdin jo joulukuussa, jolloin hän voitti koronan takia viime keväältä siirretyt tekniikkalajien Suomen mestaruudet. Pujottelukulta tuli Leviltä - suurpujottelumestaruus Suomulta.

– Kausi on ollut käytännössä pelkkää "posia". Erityisesti lämmittää, että pujottelu on alkanut sujua näinkin hyvin. Pujottelun FIS-pisteet ovat pudonneet 38:sta 31:een, Pohjolainen kertoi.

Koronapandemia ei ole hyvinkääläisen elämää isommin sotkenut, mitä nyt koronatestejä on tehty kymmeniä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.