ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Jesper Poh­jo­lai­nen pu­jot­te­li hat­tu­tem­pun - rinne vaihtui Levi Blac­kis­tä Levi Wes­tiin, mutta voit­ta­ja pysyi samana

Rosa Pohjolaisen vapaalaskut päättyivät uuteen magneettikuvaukseen.

Hyvinkään Slalomseura Sukkulan Jesper Pohjolainen tietää, miten pujottelussa voitetaan miesten Suomen mestaruus. 20-vuotias Pohjolainen kurvaili torstaina Levillä hattutempun voittamalla SM-kullan jo kolmantena vuonna peräkkäin.

Kaksi edellistä mestaruutta irtosivat maailmancupareenalla Levi Blackissä, mutta nyt kulta pujotettiin kaulaan Levi Westin rinteessä.

– Tämä oli yllättävän hyvä rinne. Toki rata oli 2. kierroksella kuluneempi ja kuoppiakin oli, mutta sellaista se välillä on, Pohjolainen tuumi. Hän kertoi kisanneensa edellisen kerran Westissä 16-vuotiaana.

SM-hopean kuittasi talven junioritähtiin kuuluva Erik Saravuo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.