Tähtijuttu: Lappi on Naton sol­mu­koh­ta, sanoo Ul­ko­po­liit­ti­sen ins­ti­tuu­tin johtaja Mika Aaltola

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Linnan juhlat: Saitko kutsun Linnan juh­liin? Il­mi­an­na itsesi tai tut­ta­va­si Lapin Kansan toi­mi­tuk­sel­le

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Iva­lo­lai­nen Arto Mikkola hellii vai­moaan jä­kä­läl­lä – näin val­mis­tat suk­lai­sen jäl­ki­ruo­ka­her­kun itse

Idea kokeilullisen tuotekehittelyn avulla syntyneisiin jäkäläherkkuihin tuli lapsuudesta.

Arto MIkkola (takana) sulattaa lisää suklaata ja Nick McKey urakoi lastensa Mayan ja Kiran (selin) kanssa joulun nameja.
Arto MIkkola (takana) sulattaa lisää suklaata ja Nick McKey urakoi lastensa Mayan ja Kiran (selin) kanssa joulun nameja.
Kuva: Marja-Liisa Ruhanen

Ivalolainen Arto Mikkola mietti puolukoita poimiessaan, mitä kaikkea niillä voisi tehdä. Samalla mättäällä kasvoi poronjäkäläpalleroita.

Siinä istuskellessaan hän muisti, miten ennen vanhaan ukki piti poronjäkäliä talvisin ikkunan välissä kosteutta imemässä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.