Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Iran ral­lat­te­li kaksi maalia li­sä­ajan lo­pus­sa, Wales kaatui MM-jal­ka­pal­los­sa

Doha
Iranin kannattajat saivat haluamansa MM-turnauksen toisessa ottelussa.
Iranin kannattajat saivat haluamansa MM-turnauksen toisessa ottelussa.
Kuva: Abedin Taherkenareh

Iran onnistui kovan painostuksen jälkeen maalinteossa ja varmisti Iranin avausvoiton jalkapallon miesten MM-lopputurnauksen B-lohkossa. Iranin Roozbeh Cheshmi laukoi pallon maaliin lisäajan yhdeksännellä minuutilla, ja Ramin Rezaeian sinetöi loppuluvut 2–0:aan lisäajan 12. minuutilla.

Iran sai pelata ottelun lopun miesylivoimalla, koska Walesin maalivahti Wayne Hennessey ajettiin kentältä 87. minuutilla hänen törmättyään rajusti Iranin Mehdi Taremiin.

Lohko jatkuu kello 21 alkavalla myöhäisottelulla, jossa kohtaavat lohkoa johtava Englanti ja Yhdysvallat. Avausottelussaan Iran hävisi Englannille 2–6, ja Wales pelasi 1–1-tasapelin Yhdysvaltoja vastaan.