Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Inarin Kul­ta­pul­lo­ki­sat suk­si­taan ensi vuoden SM-esi­ki­soi­na – val­ta­kun­nan kil­pa­hiih­to­kau­si päättyy Juu­tuan­vaa­raan noin 200 hiih­tä­jän voimin

Valtakunnan kilpahiihtokausi lykitään päätökseen perinteisillä Inarin Kultapullokisoilla viikonvaihteessa. Edessä on kolmipäiväinen hiihtojuhla Juutuanvaarassa.

– Vaikka lämmintä on ollut, meillä on kova luotto, että kisat hiihdetään luonnonlumella 2,3 ja 5 kilometrin reiteillä. Tykkilunta on turvana jos jotakin odottamatonta säässä tapahtuu, kertoo Inarin Yrityksen vahva mies, liikuntaneuvos Kari Kyrö.

Kultapullokisat palvelevat järjestäjiä myös SM-esikisoina, sillä vuoden kuluttua Juutuanvaarassa ratkotaan yleisen SM-mitaleja kolmena päivänä. Ohjelma on suunnilleen sama kuin Ounasvaaralla, paitsi hiihtotyylit vaihtuvat ensimmäisenä päivänä perinteiseen ja pitkien matkojen osalta vapaaseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.