Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ih­mis­kaup­pa­tut­kin­nas­sa van­git­tu hal­li­tus­neu­vos Olli So­rai­nen va­pau­tet­tiin – epäil­lään edel­leen tör­keäs­tä lah­juk­sen ot­ta­mi­ses­ta ja tör­keäs­tä vir­ka-ase­man vää­rin­käy­tös­tä

Työ- ja elinkeinoministeriön hallitusneuvos Olli Sorainen on vapautettu tutkintavankeudesta. Poliisin mukaan vangitsemisen jatkaminen ei ole enää tarpeellista.

Häntä epäillään edelleen törkeästä lahjuksen ottamisesta ja törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi Soraisen viime sunnuntaina marjanhankintayritykseen kytkeytyvään esitutkintaan liittyen.

Poliisi epäilee henkilöä edelleen törkeästä lahjuksen ottamisesta ja törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä.

– Poliisi on viikon aikana tehnyt tarvittavat kuulemiset. Enää ei ole syytä pitää epäiltyä vangittuna, vaikka rikosepäily ei ole poistunut. Jatkamme esitutkintaa aktiivisesti, kertoo rikosylikomisario Teemu Mäntyniemi tiedotteessa.

Vangitseminen liittyy tapaukseen, jossa thaimaalaisten marjanpoimijoiden epäillään joutuneen ihmiskaupan uhriksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.