lautapelit: Etsi kar­tal­ta mur­haa­ja, tai syötä kis­san­pen­tu­ja – pukin kont­tiin voi löytää mui­ta­kin lau­ta­pe­le­jä kuin vanhoja klas­si­koi­ta

leikkipuisto: Se­vet­ti­jär­ven lapset saivat äkäisen nä­köi­sen jou­lu­lah­jan koulun pihalle

Mainos : Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Lapin Kansan joulun ti­laus­tar­jouk­siin tästä.

Tilaajille

Huuh­ka­jat aloit­taa MM-kar­sin­nat ilman yk­kös­ves­ka­ria ja luot­to­puo­lus­ta­jaa – "Tässä on ollut ai­ka­moi­nen häs­säk­kä"

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa maaliskuun maaotteluissa kahdeksassa päivässä Bosnia-Hertsegovinan, Ukrainan ja Sveitsin. Päävalmentaja Markku Kanerva pitää vielä ovea raollaan koronapotilas Jere Uroselle.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanervan mukaan edessä ei ole helppo tehtävä, kun Huuhkajat pitää neljän kuukauden pelitauon jälkeen valmistaa aloittamaan MM-karsinnat. Suomi kohtaa 24. maaliskuuta Bosnia-Hertsegovinan Helsingissä ja neljä päivää myöhemmin Ukrainan Kiovassa.

– Poikkeuksellista tästä tekee lyhyt valmistautumisaika. Osa pelaajista pelaa vielä sunnuntaina, ja keskiviikkona on jo maaottelu. Yleensä välissä on ollut yksi päivä lisää, Kanerva mietti karsinta-avauksen haasteita etätiedotustilaisuudessa.