Tilaajille

Hukutko ko­ti­pi­han ome­noi­hin? Näin hyö­dyn­nät ha­pok­kaat he­del­mät ruoan­lai­tos­sa ja säilöt vi­ta­mii­nit talteen

Kotimaisesta omenasadosta riittää monenlaiseen herkkuun. Kokeile näitä maukkaita omenaruokia: pataa, salaattia, pannua, sipsejä ja struudelia. Kokosimme myös vinkit maukkaisiin mehuihin ja hilloihin.

Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois.
Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois.
Kuva: Kaikki aitini reseptit

Myöhäiskesän ja syksyn satoisaan sesonkiherkkuun ei voi olla törmäämättä puutarhoissa, toreilla ja kaupan hedelmäosastoilla. Valmistettuasi omenoista kaikki tutut suosikkireseptisi, tässä sinulle kopallinen uusia.

Kaikissa ohjeissa on käytetty kotimaisia, hapokkaita ja kiinteitä omenoita.