PAUKKUPAKKASET: Pak­ka­nen alkaa ki­ris­tyä vii­kon­lop­pua vasten – it­se­näi­syys­päi­vä­nä hä­tyy­tel­lään monin paikoin -35:tä astetta

RAVINTOLARAJOITUKSET: Ro­va­nie­mel­lä tiu­kem­mat ra­vin­to­la­ra­joi­tuk­set vii­kon­lo­pus­ta alkaen – ko­ronapas­sil­la ra­joi­tuk­sia ei tar­vit­se nou­dat­taa

Joulukalenteri: Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ri vie aikojen taakse

Tilaajille

Huip­pu­au­to­merk­ke­jä joh­ta­nut Kevin Gaskell kertoo, miten autoala voi selvitä muut­tu­vas­sa maail­mas­sa: "Tar­jot­kaa ih­mi­sil­le autojen sijaan kyy­te­jä"

Sarjayrittäjä ja motivaatiopuhuja Kevin Gaskell kertoo yritysjohtajille, miten epävarmassa tulevaisuudessa voi menestyä. Villit ideat eivät lopu bisnesmaailmaan. Maailman korkeimmilla huipuilla ja napajäätiköillä seikkaillut mies aikoo seuraavaksi soutaa yli Atlantin.

Helsinki

Autokauppa näytti sata vuotta sitten samalta kuin tänään. Oli palvelutiski, uusimmat mallit esillä ja varaosia myynnissä. Tulevaisuudessa tällaisia autokauppoja ei enää ole, ennustaa Kevin Gaskell. Hän tietää, mistä puhuu.

Brittiläinen Gaskell johti Porschen 1990-luvun nousuun vasta kolmekymppisenä, minkä jälkeen hän luotsasi Lamborghinia ja BMW:tä. Vuonna 2000 Gaskell jätti BMW:n toimitusjohtajan tehtävän, koska hän oli niin turhautunut. Bisnes ei kulkenut tarpeeksi nopeasti eteenpäin.